Sari la conținut
Home » Poveste inedită. Un ofițer adoptă un câine pe care l-a salvat dintr-o situație șocantă de viață în care se afla

Poveste inedită. Un ofițer adoptă un câine pe care l-a salvat dintr-o situație șocantă de viață în care se afla

Un ofițer adoptă un câine pe care l-a salvat dintr-o situație nefericită în care se afla patrupedul. Warren Lillie este un iubitor de animale de o viață, așa că nu este de mirare că a adoptat un câine dintr-unul dintre cele mai grave cazuri de colectare a animalelor din istoria orașului Ross Township, Penn, în afara orașului Pittsburgh, SUA.

Bunăstarea animalelor a fost întotdeauna una dintre pasiunile ofițerului Warren Lillie. Acest lucru, împreună cu cunoștințele sale vaste despre îngrijirea animalelor, dobândite în perioada în care a fost conductor K-9, este motivul pentru care Lillie este adesea primul ofițer care ajunge la fața locului în cazurile de abuz, neglijare și cruzime față de animale.

În urma intervenției, ofițerul s-a atașat de un cățel și l-a luat acasă

Un ofițer adoptă un câine pe care l-a salvat dintr-o situație tragică și pe care l-a botezat Chunk. Dar mai întâi a trebuit să-și facă treaba.

„Am fost aproape în stare de șoc, iar eu nu sunt niciodată șocat de nimic din ceea ce văd”, povestește Lillie pentru Daily Paws. Nivelul de amoniac de acolo era atât de ridicat, încât un om nu ar fi putut trăi mai mult de câteva ore acolo.”

Lillie s-a apucat repede de treabă și a salvat cât mai multe animale de la neglijența îngrozitoare. Câinii trăiau în mizerie, înghesuiți unul lângă altul într-o sufragerie murdară. Lillie a jucat un rol masiv în salvarea a 117 din locuință.

El a lucrat toată tura sa, scoțând câini și căutând mai mulți, revenind chiar și atunci când nu era de serviciu pentru a continua să ajute în timpul celor 10-12 ore de salvare. Chiar și atunci când a fost sfătuit să ia o pauză, el a continuat.

Poliția locală a postat și un mesaj de felicitare pentru ofițer pe facebook

Un mesaj a fost postat pe platforma de socializare facebook, de către poliția locală, Departamentul Poliției din Ross Township, în urmă cu două săptămâni, în care este precizat că ofițerul Warren Lillie a fost premiat pentru intervenția sa în acest caz.

„Pe 11 septembrie 2019, a avut loc cea mai mare investigație umanitară din istoria Animal Friend, când 117 câini au fost scoși dintr-o singură reședință din Ross Township. Câinii erau murdari, subponderali și speriați.

Ofițerul Warren Lillie a fost ofițerul care a răspuns inițial și a ajutat la evacuarea și îngrijirea câinilor în timpul anchetei. El a fost onorat recent de către Animal Friends pentru munca sa asiduă în acest caz.

Ofițerul Lillie a fost, de asemenea, atât de mișcat de acest incident încât a adoptat unul dintre câinii pe care i-a salvat. Suntem foarte mândri de ofițerul Lillie și de cățeii săi fericiți!”