De 1243 Vizualizari

Poveste INCREDIBILĂ! SHARE te rugam, ajut-o pe Oka sa fie ADOPTATĂ!

Poveste INCREDIBILĂ! SHARE te rugam, ajut-o pe Oka sa fie adoptata! Un CAZ IMPRESIONANT! În fiecare zi animalele sun abandonate și lăsate în voia sorții pe străzi. Acum este momentul ca acei care iubesc animalele să meargă să adopte, iar echipa Animal Zoo sprijină vietățile lăsate voit pe străzi cu o campanie amplă de încurajare a adopţiilor de animale, numită „Adoptă un suflet”.

Recent, organizaţia Pieces of Heaven, un ONG ce îşi doreşte să ofere mici bucăţele de rai tuturor fiinţelor neajutorate, fie ele din lumea necuvântătoarelor sau nu, a prezentat povestea unei cățelușe ce are nevoie urgentă de o familie iubitoare de animale care sa-l adopte pe Oka.

”Oka e genul de animalut care iti intra in suflet si nu o mai poti scoate de acolo nici cum, niciodata. Se lipeste de tine oriunde ai fi, fie ca te uiti la tv, gatesti sau dormi – ea vrea sa fie tot timpul langa tine, sa te simta aproape, sa te iubeasca si sa te faca fericit cu privirea ei blanda si codita vibrand de bucurie.
Omul lui Okalani e inca acolo undeva asteptand sa se gaseasca iar SHARE-ul tau ii poate face foarte fericiti pe amandoi pentru multi ani de acum inainte, asa ca SHARE te rugam, ajut-o pe Oka sa fie adoptata!”

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X