De 597 Vizualizari

Poveste cu happy end: catelusul Jake a suferit arsuri grave, si-a revenit, si acum este membru de seama al echipei de pompieri!

 

Jake era un caine mititel, avea doar trei-patru saptamani, cand a fost salvat dintr-un incendiu. Scos din flacari de catre pompierul Bill Landler, Jake a suferit arsuri peste 75% din suprafata corpului, inclusiv pe labute. „Am observat fum iesind din curtea vecinului meu. Oamenii strigau ca in cladire a ramas catelusul lor”, a povestit pompierul Bill Lindler despre incidentul petrecut anul trecut, in septembrie.

Desi puiutul a supravietuit incendiului, a fost abandonat de stapani, pentru ca acestia nu-si permiteau tratamentul sau, care urma a fi extrem de costisitor. Acesta a fost momentul in care pompierul Bill Landler i-a salvat viata pentru a doua oara, pentru ca l-a adopat pe micut si l-a ingrijit pana ce s-a asigurat ca este perfect sanatos.

mic3

mic4

mic1

mic2

De atunci, catelul care a crescut ceva (si are deja propria sa pagina de Facebook) a petrecut mult timp prin Departamentul de pompieri Hanahan, iar acum il insoteste pe Bill in scoli, unde le preda copiilor lectii despre siguranta in caz de incendiu.

refacere1

refacere2

jake scoala

jake scoala2

In luna decembrie, Jake a fost facut oficial membru al echipei de pompieri.

membru

membru2

Acum, cel care l-a salvat spera ca animalutul va deveni caine terapeut, ca sa-i ajute pe copiii care au suferit, la randul lor, arsuri. „Vreau ca ei sa stie ca indiferent de cat de rau sunt raniti, precum a fost acest catelus, pot reusit sa se refaca si sa fie, din nou, frumosi!”, a spus pompierul.

la munca

munca2

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X