Sari la conținut
Home » Poveste cu happy end: catelusul Jake a suferit arsuri grave, si-a revenit, si acum este membru de seama al echipei de pompieri!

Poveste cu happy end: catelusul Jake a suferit arsuri grave, si-a revenit, si acum este membru de seama al echipei de pompieri!

 Jake era un caine mititel, avea doar trei-patru saptamani, cand a fost salvat dintr-un incendiu. Scos din flacari de catre pompierul Bill Landler, Jake a suferit arsuri peste 75% din suprafata corpului, inclusiv pe labute. „Am observat fum iesind din curtea vecinului meu. Oamenii strigau ca in cladire a ramas catelusul lor”, a povestit pompierul Bill Lindler despre incidentul petrecut anul trecut, in septembrie.Desi puiutul a supravietuit incendiului, a fost abandonat de stapani, pentru ca acestia nu-si permiteau tratamentul sau, care urma a fi extrem de costisitor. Acesta a fost momentul in care pompierul Bill Landler i-a salvat viata pentru a doua oara, pentru ca l-a adopat pe micut si l-a ingrijit pana ce s-a asigurat ca este perfect sanatos.mic3mic4mic1mic2De atunci, catelul care a crescut ceva (si are deja propria sa pagina de Facebook) a petrecut mult timp prin Departamentul de pompieri Hanahan, iar acum il insoteste pe Bill in scoli, unde le preda copiilor lectii despre siguranta in caz de incendiu.refacere1refacere2jake scoalajake scoala2In luna decembrie, Jake a fost facut oficial membru al echipei de pompieri.membrumembru2Acum, cel care l-a salvat spera ca animalutul va deveni caine terapeut, ca sa-i ajute pe copiii care au suferit, la randul lor, arsuri. „Vreau ca ei sa stie ca indiferent de cat de rau sunt raniti, precum a fost acest catelus, pot reusit sa se refaca si sa fie, din nou, frumosi!”, a spus pompierul.la muncamunca2