Poți trăi mai mult, dacă te iubește o pisică? Mulți iubitori de animale aleg pisicile în detrimentul câinilor din varii motive. Însă ei nu știu că aceste feline le pot prelungi viața stăpânilor. Cum? Cercetătorii au găsit răspunsul.Specialiștii au reușit să demonstreze că iubirea unei pisici chiar îți poate prelungi viața! Studiile au demonstrat că se reduce riscul de a face infarct, dacă deții o pisică. (Adnan I Qureshi).O persoană care deține o pisică are riscuri mai mici de a dezvolta stres, depresie și boli cardiovasculare.Mai mult, torsul unei pisici poate avea efecte de vindecare diferite asupra organismului. Iată câteva dintre modalitățile prin care torsul pisicii ar putea ajuta oamenii cu probleme de sănătate:

  • Torsul eliberează endorfine la pisici și poate face același lucru și la oameni. Le poate scădea hormonii de stres și tensiunea arterială, îi poate ajuta pe oameni să facă față mai ușor bolilor.
  • Torsul pisicii calibrează între 25 și 140 Hz. Aceeași frecvență s-a dovedit a ajuta la vindecarea fracturilor, la reparația articulațiilor și a tendoanelor și la vindecarea rănilor. Pisicile sunt binecunoscute pentru capacitatea lor de a se vindeca rapid dacă au fracturi, iar incidențele problemelor articulare și ale cancerului osos la pisici sunt reduse. Este posibil ca torsul lor să fie exact metoda lor de a își accelera vindecarea.

Citește continuarea…

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da