De 1208 Vizualizari

Poţi să înveți o nouă limbă care te va ajuta să DISCUȚI cu patrupedul tău!

Specialiştii te provoacă

De foarte multe ori ești surprins că animalul tău de companie știe ce urmează să faci? Când ți-ai propus să îl scoți la plimbare, el este deja la ușă, iar când vrei să îl duci la veterinar, se ascunde cât mai bine? Văzând că se întâmplă aceste lucruri ciudate îți adresezi următoarea întrebare: „Oare prietenul meu necuvântător știe ce gândesc eu?”. Ei bine, specialiștii îți răspund la această întrebare care îți macină existența, dar te şi provoacă să înveți o nouă limbă pentru „a comunica mai bine” cu animăluțul tău de companie.

vorba 3

Ochii sunt cei care ne dau de gol

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că ochii noștri sunt cei care ne dau de gol în fața prietenului necuvântător. Spre exemplu, cățeii înțeleg perfect ce gândesc oamenii, ba mai mult, specialiștii sunt de părere că aceste patrupede nu ascultă doar comenzile verbale, ci și comenzile indirecte, date prin contract vizual.

Chiar dacă până acum, inteligența câinilor a fost pusă pe seama dresajului, acum însă, tot mai mulți cercetători studiază comportamentul acestor patrupede și scot la iveală că pot recunoaște gesturi, pot găsi lucruri ascunse doar urmărind privirea omului care se uită în direcția respectivă.

vorba 2

Specialiștii mai sunt de părere că iubitorii de animale ar trebui să învețe cum să „vorbească” prin intermediul comunicării non-verbale. Asfel, învățând această „limbă” te vei putea apropia mult mai repede de animăluțul tău preferat.

(Andreea Brînzei)

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X