Sari la conținut
Home » Lidia Fecioru. Cum te poate salva un animal

Lidia Fecioru. Cum te poate salva un animal

Lidia Fecioru. Cum te poate salva un animal. Animalele de companie nu doar ca sunt niște ființe foarte îndrăgite de către mulți oameni, dar unii au capacitatea să detecteze boala stăpânului sau chiar să preia starea de boală.Nenumărate studiile au arătat că animale de companie au capacitatea de a detecta mirosuri specifice asociate cu bolile grave la oameni. Acurateţea cu care aceştia detectează persoanele bolnave este de aproaximativ 100% în cazul bolilor incurabile.Într-un interviu inedit, bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, un specialist cu har şi o mare iubitoare de animale, a vorbit despre modul în care te poate salva un animal.„Medicii veterinari sunt Dumnezeii animalelor. Ei trebuie să intuiască ce-l doare pe animal, ei trebuie să intuiască totul. Un om îți spune ce-l doare, ori un animal nu poate face acest lucru. La animăluțe tu trebuie să fi clarvăzător, clar intuitor, ei practic foarte mult ghicesc, a spus Lidia fecioru.Există convingerea să analizezi mai ușor un animal pentru că nu pune bariere în a-ți comunica starea?„Doctorul veterinar merge foarte mult pe intuiție. El face legătura între scâncetul animalului și starea lui ca atare”, concide bioenergeticianul.Ce se întâmplă atunci când proprietarul de animale este bolnav? Există o comunicare între cei doi?

Animalele percep tot ce înseamnă starea noastră

„Da. Animalele percep tot ce înseamnă starea noastră, indiferent de ce natură este. Animalul simte întotdeauna. Animalele de rase mai mici se așează pe locurile cu probleme la om, la stăpân.Am văzut pisici care dorm în jurul tiroidei la pacienți care au pisici și practic au probleme cu tiroida. Ei practic preiau din boala stăpânului”, mai spune Lidia Fecioru.Este un schimb reciproc și fiecare se încarcă unul de la celălalt?

Pisicul a murit pentru că a preluat starea de boală

„Nu. Au fost cazuri când s-au vindecat stăpânii de o boală. A fost un caz când pisicul s-a îmbolnăvit din pricina unei gripe foarte mare a stăpânului. Stăpânul a doua zi era bine, iar pisicul a murit pentru că a preluat starea de boală”, a declarat Lidia Fecioru.