De 5474 Vizualizari

Politistii il saluta pe cainele Kaiser, in drumul sau spre eutanasiere

Cea mai emotionanta imagine...

Kaiser, un ciobanesc german care a servit departamentul de politie din Massachusetts a fost salutat cu respectul cuvenit unui om al legii inainte de a fi eutanasiat.

caine politist3

Peste 12 politisti de la unitatea K-9 a Politiei din Massachusetts l-au condus pe ultimul drum pe Kaiser. Cainele in varsta de doi ani si jumatate a luptat alaturi de politie impotriva crimei, insa dupa ce a pierdut lupta cu o boala la rinichi, medicii au decis sa-l eutanasieze, relateaza dailymail.co.uk.

caine politist

Partenerul lui Kaiser, ofiterul Lebretton a postat un emotionant mesaj de adio pe pagina de Facebook a Organizatiei din Plymouth pentru Cainii Politisti:

caine politist2

Cu mare regret  si durere anunt retragerea partenerului meu Kaiser care a fost diagnosticat recent cu o boala grava la rinichi. S-a luptat cu boala cu o forta cum nu am mai vazut„. Pentru ca starea cainelui s-a deteriorat rapid si nu mai erau sanse de vindecare, medicii si politistii au luat sfasietoarea decizie de a-l eutanasia.

Imaginea in care Kaiser, slabit si trist, era condus spre eutanasiere in timp ce era salutat de unitatea de politie alaturi de care a lucrat i-a impresionat pe toti iubitorii de animale dupa ce a fost postata pe site-urile Reddit si Facebook.

Sursa ProTv

Un singur comentariu

  1. E sfasietor de dureros sa-ti vezi animalul drag purtat la intalnirea cu moartea

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X