De 2537 Vizualizari

POLIȚIA ÎN ALERTĂ! Stăpânul unui câine a postat pe Facebook imagini dure cu animalul său de companie. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

POLIȚIA ÎN ALERTĂ! Stăpânul unui câine a postat pe Facebook imagini dure cu animalul său de companie. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

La începutul acestei săptămâni, stăpânul unui câine din Oradea a postat pe Facebook imagini dure cu animalul său de companie. În filmuleț se vede cum tânărul și-a asmuțit câinele pe o biată pisică.

Stăpânul unui câine din Oradea a postat pe Facebook imagini dure cu animalul său de companie care arată cum câinele a ucis pisica după ce el a scuturat pomul în care se refugiase. Din păcate, felina a căzut și n-a mai avut nicio șansă în fața câinelui, potrivit ebihoreanul.ro.

Proprietarul câinelui a postat pe Facebook înregistrarea, despre care cei care l-au recunoscut au spus că se numește Vlad M. și este elev la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Oradea, cu menţiunea „aşa stăpân, aşa câine”. La scurt timp după incident, adolescentul ți-a șters contul de Facebook.

„Şi-a asmuţit câinele pe o biată pisică, pe care a ucis-o. Comentariul lui la acest video a fost «aşa stăpân, aşa câine». Să înţelegem că a recunoscut singur că e criminal în devenire. V-aş ruga să distribuiţi în toate grupurile, ca toată România să-i cunoască fapta”, a scris o orădeancă.

Aceasta a mai menționat și că persoana „care a postat iniţial a fost ameninţată şi constrânsă să şteargă filmuleţul”.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu, a anunţat că poliţiştii au declanşat deja o anchetă în caz.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Oradea s-au autosesizat în urma postării apărute în mediul online şi efectuează verificări urmând ca în funcţie de rezultat să se dispună măsuri legale”, a declarat, miercuri, comisarul şef Dinu.

VIDEO, AICI

Un singur comentariu

  1. Pentru el , deoarece a fost crima cu intentie directa efectuata prin intermediul unui animal fara capacitate de discernamınt,
    se va gasi un Tyranozaurus Rex sau un crocodil de Nil. In aceasta viata sau ın viata de dupa moarte . Cu dedicatie . In falcile acestuia va simti ce a simtit şi sarmana pisica . Setea de ucide fiinte nevinovate este un pericol maxim pentru ıntregul univers. Chiar daca autoritatile din lumea noatra nu vor aplica pedeapsa cuvenita autoritatile din ceruri nu vor ezita nici o secunda sa-l pedepseasca ın viata de apoi .

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X