Sari la conținut
Home » POLIȚIA ÎN ALERTĂ! Stăpânul unui câine a postat pe Facebook imagini dure cu animalul său de companie. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

POLIȚIA ÎN ALERTĂ! Stăpânul unui câine a postat pe Facebook imagini dure cu animalul său de companie. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

POLIȚIA ÎN ALERTĂ! Stăpânul unui câine a postat pe Facebook imagini dure cu animalul său de companie. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!La începutul acestei săptămâni, stăpânul unui câine din Oradea a postat pe Facebook imagini dure cu animalul său de companie. În filmuleț se vede cum tânărul și-a asmuțit câinele pe o biată pisică.Stăpânul unui câine din Oradea a postat pe Facebook imagini dure cu animalul său de companie care arată cum câinele a ucis pisica după ce el a scuturat pomul în care se refugiase. Din păcate, felina a căzut și n-a mai avut nicio șansă în fața câinelui, potrivit ebihoreanul.ro.Proprietarul câinelui a postat pe Facebook înregistrarea, despre care cei care l-au recunoscut au spus că se numește Vlad M. și este elev la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Oradea, cu menţiunea „aşa stăpân, aşa câine”. La scurt timp după incident, adolescentul ți-a șters contul de Facebook.„Şi-a asmuţit câinele pe o biată pisică, pe care a ucis-o. Comentariul lui la acest video a fost «aşa stăpân, aşa câine». Să înţelegem că a recunoscut singur că e criminal în devenire. V-aş ruga să distribuiţi în toate grupurile, ca toată România să-i cunoască fapta”, a scris o orădeancă.Aceasta a mai menționat și că persoana „care a postat iniţial a fost ameninţată şi constrânsă să şteargă filmuleţul”.Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu, a anunţat că poliţiştii au declanşat deja o anchetă în caz.„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Oradea s-au autosesizat în urma postării apărute în mediul online şi efectuează verificări urmând ca în funcţie de rezultat să se dispună măsuri legale”, a declarat, miercuri, comisarul şef Dinu.VIDEO, AICI