Sari la conținut
Home » Poliţia Animalelor a intervenit în Buzău. Zeci de pisici moarte au fost găsite în parcul Crâng

Poliţia Animalelor a intervenit în Buzău. Zeci de pisici moarte au fost găsite în parcul Crâng

Poliţia Animalelor a intervenit în Buzău. Zeci de pisici moarte au fost găsite în parcul Crâng de către un bărbat care alerga prin parc.

Acesta a simțit un miros înţepător şi s-a apropiat să vadă despre ce este vorba. Când a văzut grămada de animale moarte a anunţat Poliţia locală.

Reprezentanţii unei asociaţii, Poliţia Locală, dar şi Poliţia Animalelor au intervenit la faţa locului.

Poliţia Animalelor a intervenit în Buzău și a demarat ancheta privind pisicile moarte

Pisicile moarte erau puse grămadă pe o alee la intrarea căreia este amplasată o barieră. Unele dintre acestea ar fi moarte mai demult.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a afla dacă animalele au fost sau nu ucise şi cine le-a aruncat în parc. O parte dintre animalele moarte de curând au fost ridicate pentru anchetă.

Preşedinta unei asociaţii pentru protecţia animalelor spune că a primit mai multe sesizări că din anumite zone din oraş ar fi dispărut pisici. Despre descoperirea macabră, aceasta a declarat:

”Peste 50 de cadavre au fost descoperite. Noi credem că au fost aruncate aici în timp, cele mai vechi fiind poate şi de anul trecut”, spune Adriana Ticea, preşedinte asociatie de protectie a animalelor.

Poliția animalelor investighează și ipoteza unui ritual satanist

Oamenii legii au căutat indicii care să le uşureze ancheta. În mormanul de pisici moarte au găsit şi o bufniţă, ceea ce ii duce cu gândul la un ritual satanist. ”Am constatat că sunt cel puţin 40 de pisici. Zece au fost ridicate deja de cei de la ecarisaj. Este o anchetă în desfăşurare, să stabilim în primul rând cauza morţii şoi cine a făcut această faptă. De urgenţă trebuie luată măsura îngropării acestora, pentru a nu fi o sursă de contaminare a mediului”, declară Onoriu Ţăranu, pentru Adevarul, medic DSV Buzău.