Sari la conținut
Home » Pneumonia la pisici, o boală FOARTE GRAVĂ. Iubitorii de feline trebuie să știe ce poate provoca această condiție și cum să tratează

Pneumonia la pisici, o boală FOARTE GRAVĂ. Iubitorii de feline trebuie să știe ce poate provoca această condiție și cum să tratează

Pneumonie la pisici, o boală FOARTE GRAVĂ. Ce poate provoca această condiție și cum să tratează!Pneumonie numit procesul inflamator care are loc în bronhii și pulmonare lobilor. Inflamația este însoțită de formarea de lichid care umple lumenul plămânilor, potrivit gas.scrieunblog.comLa apariția unei pneumonii primare afectează subrăcire animalului, utilizarea apei reci și a alimentelor congelate. Pe langa cauza principala de pneumonie poate fi hrănire inadecvate, lipsa de vitamine.Secundar (bacteriene) complicație pneumonia asociată cu diferite boli, inclusiv infectioase. Mai ales predispuse la pneumonie secundara sunt pisicile cu boli infecțioase cronice ale sistemului respirator și imunocompromisi.

SIMPTOMELE DE PNEUMONIE LA PISICI

Nu este dificil să se facă distincția pneumonie de la alte boli. Primele semne ale bolii sunt prezența depresiei la temperaturi ridicate. După 2-3 zile de la un animal quickens respirație (care este în mod clar audibil) și puls, există o tuse, wheezing audibil în piept, din nas par de evacuare mucoase și purulente. În cazul deficienței de oxigen devine albastru în mucoasa orală pentru animale de companie, un fenomen numit cianoză.

Pneumonia la pisici și câiniDiagnosticul se face după o istorie amănunțită, examenul clinic, rezultatele de laborator înregistrate în mod necesar și metode speciale.Una dintre complicatiile pneumoniei este pleurezie. Boala este o inflamație a pleurei – membrana care acopera plamani.Boala este o infecție bacteriană care trece de la plamani si se raspandeste, infectarea cavitatea pleurală.

TRATAMENTUL PNEUMONIEI

Pentru a vindeca pisica de la pneumonie, medicii veterinari prescrie antibiotice, sulfonamidă, derivați nitrofuran, seria chinolonă, care ajuta la lupta impotriva infectiilor organism feline. Pentru vitamine complexe de terapie prescrise și preparate cu multivitamine.Spasmoliza și extinderea aplicării promovează diprofena bronhodilatare, papaverină, teobromină. Pentru terapia antialergic poate fi utilizat clorură de calciu, Suprastinum. Pentru a mări rezistența organismului animal recepție prescris de imunoglobuline serice specifice și nespecifice. Dacă este necesar, un specialist poate prescrie un expectorant. Asigurați-vă că pentru a efectua stimulatoare și terapie anti-toxice. Datorită medicamente homeopatice și homotoxicological pot obține rezultate excelente în tratamentul pneumoniei feline.

PREVENIREA PNEUMONIEI LA PISICI

Pentru prevenirea pneumoniei este necesară numai pentru a menține animalul cald și bine hrăniți, și nu uitați să dea medicamentul. Datorită aplicării măsurilor de îmbunătățire a rezistenței și stabilității stării imunologice ar trebui să fie vaccinate animală pentru a efectua degelmentizatsiyu preventivă.ATENȚIE! Tratamentul va desemna un medic! Auto-medicament poate duce la moartea unui animal de companie!

Etichete: