De 882 Vizualizari

Pisoiul Harvey a devenit celebru datorită unei afecţiuni rare | MULTIMEDIA

Autor: Dan Istratie

Un pisoi alb din Marea Britanie, pe nume Harvey, a devenit vedetă pe internet după ce stăpânul său a vrut să îl vândă pe un site din simplul motiv că acesta suferea de o afecţiune rară la lăbuţele din faţă.

Mai exact, bietul pisic s-a născut cu oasele de la picioarele din faţă lipsă. Afecţiunea de care suferă este foarte rară şi se numeşte agenezie radială. Oasele care ar fi trebuit să se unească la jumătatea superioară a picioarelor din faţă cu labele sale nu au reuşit să se dezvolte.

Deocamdată Harvey a fost destul de norocos, o asociaţie pentru protecţia animalelor adoptând-o. Deşi se deplasează destul de dificil, punând o presiune mare pe oasele îndoite ale lăbuţelor din faţă, în momentul în care va face 6 luni va putea fi operată şi nişte tije metalice o vor ajuta să păşească aproape normal.

Foarte mulţi internauţi din Marea Britanie au fost impresionaţi de povestea lui Harvey şi au donat bani pentru ca atunci când pisica va face 6 luni să poată fi operată. Până în acest moment s-au strâns peste 3.000 de lire sterline.

3 Comentarii

  1. Cristian spune:

    super pisicuta

  2. sunt cele mai hazlii si afectoase =copil drag am pierdut o prietena buna am invatat la 50 de ani ca am trait o minune
    langa shangri dumnezeu sa le ocroteasca au nevoie de umanitate

  3. motanel frumos…sa te faci bine si sa ai multe vieti de trait. si iarta-l pe stapanul tau idiot care a vrut sa te vanda. multa sanatate, dragalasule!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X