De 1442 Vizualizari

Pisicile ar da orice sa dispara pozele astea de pe internet!

Ipostaze comice

Pisicile au un talent innascut de a se pune in situatii extreme sau amuzante. Iar unele dintre aceste situatii au fost surprinse de aparatul foto! Iata un set de imagini intitulate „FAIL” , adica … „Gresit!” .

Asteptam ” :)) ” la rubrica de comentarii si, daca si tu ti-ai surprins pisica in astfel de ipostaze, poti sa urci imaginile la rubrica „prietenul meu haios”!

3 Comentarii

  1. Ce coincidennta, chiar ieri m-am intalnit cu un grup de pisici in spatele blocului si discutau despre cum sa faca o petitie pe facebook, sa nu mai fie voie sa se posteze poze cu pisici in diferite ipostaze ce nu le avantajeaza. Presupun ca au venit la redactie si v-au spus pasul lor, altfel nu imi explic cum de stiti ce isi doresc pisicile.

  2. Si la mine la bloc pisicile sunt foarte indignate pe chestia cu pozele, chiar ieri s-au strans pe tomberonul din spatele blocului si au dezbatut problema.

  3. personal asa m-am plicitisit de toate puzderia asta de matze amuzante..cand o sa se termine?

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X