Sari la conținut
Home » De ce să alegi o pisică ca animal de companie? Poate fi talismanul tău norocos

De ce să alegi o pisică ca animal de companie? Poate fi talismanul tău norocos

De ce să alegi o pisică ca animal de companie? Iubitorii de pisici spun că aceste animale extrem de delicate provoacă, de cele mai multe ori, emoții pozitive. Se spune ca atunci când o pisica îți arată afecțiunea și se alinta de picioarele tale, nu o face doar pentru că te iubește sau dorește ceva bun de mâncare, ci iți împărtășește magia ei.Cei care alungă pisica în aceste momente de afecțiune blocheaza energiile pozitive care incearca sa fie transmise.

De ce să alegi o pisică ca animal de companie? Are darul de a proteja casa si familia de spiritele rele

Să nu crezi că pisica este doar un vânător înnăscut. Acest animal magic are un sistem unic de bioenergie.O pisica poate intra in rezonanta cu campul bio uman, efectuand corectarea, hranirea si uneori restaurarea acestuia.

Pisica, doctorul iubitorilor de pisici

Probabil ai auzit de mai multe ori despre abilitatea lor de a „vindeca”. Pisica ta va incerca sa se culce pe locul dureros si, dupa un timp, durerea ta se va domoli si vei incepe sa te simti alinat.Cercetătorii au demonstrat că femelele vindeca afectiunile sistemului nervos si ale organelor interne, iar motanii sunt mult mai talentati cand vine vorba despre artroza si spondiloza.O pisica este un senzor de inalta tehnologie cu care iti poti restabili nivelul de bunastare. Daca totul este normal, indicatorul pufos este si el calm, are grija sa isi mentina blana curata, are un apetit bun si doarme mult.Daca nivelul tau de bunastare scade, devine nervoasa, ii scade pofta de mancare, isi neglijeaza obiceiurile de igiena obisnuite, reflectand ceea ce este in neregula cu noi.

Mai mult decât atât, pisica – diagnosticator al karmelor

Egiptenii considerau pisicile sunt animale extrem de valoroase, dezvoltand chiar si un cult al pisicii. Zeita acestui cult, Bastet, a fost una dintre cele mai venerate zeitati.La polul opus, in Evul Mediu, in zona europeana, pisicile erau considerate fiinte murdare, asociate cu raul, vanate si torturate.

Pisica simte energiile negative si reactioneaza

Atunci cand pisica simte spiritele in casa, primul lucru pe care il face este sa le urmeze pentru a le afla intentiile.Daca acest lucru nu este posibil, felina va bloca entitatea cu energia sa pozitiva si o va conduce afara din casa.