De 635 Vizualizari

Pisica secretarului britanic de externe prinde mai mulți șoareci decât felina premierului Theresa May

Duel între pisicile demnitarilor din Marea Britanie

Bilanț la vârf între pisicile primului ministru al Marii Britanii, Theresa May, și secretarului britanic de externe, Boris Johnson. Se pare că felina celui din urmă este campioană la prins șoareci, reușind să pună laba pe 27!

Palmerston a prins 27 de șoareci de când a fost adoptat de Boris Johnson, pe când Larry, pisica premierului May nu este la fel de agil, el reușind să prindă doar 10, relatează DailyMail.

Larry a fost surprins mai des tolănind la soare, chiar și fizicul în trădează, e mult mai rotofei, deci este clar că preferă o oră bună de somn decât să alerge după șoareci.

La începutul anului, a fost surprins de paparazi, în timp ce se juca alături de un șoarece, după care l-a lăsat să scape nevătămat.

La Westminster se află acum 5 pisici: Evie și Ossie, pisicile cabinetului guvernamental, Gladstone, Palmerstone și Larry.

Pe stradă, se află și Rex și Oscar, câinii lui Philip Hammond.

Personalul de la Trezorerie i-a făcut pisicii Gladstone un cont de socializare, unde publică diverse ”interviuri” haioase cu el. Șase oameni de la Trezorerie au grijă de el, ba chiar îl monitorizează prin intermediul unei aplicații.

Presa britanică, dincolo de aspectele amuzante ale acestei statistici, a făcut un comentariu acid, cum că pisicile nu au treabă una cu alta, pe când stăpânii, Theresa May și Boris Johnson au fost surprinși de câteva ori ”zbârlindu-se” unul la celălalt, precum felinele. Motanii lor însă rămân mai axați pe prinsul șoarecilor.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X