De 1141 Vizualizari

Pisica, hoata de chiloti si sosete! Doar barbatesti!

O pisica din Noua Zeelanda, care fura in fiecare seara chiloti si sosete barbatesti, a devenit vedeta pe Internet, potrivit BBC.

Brigit, pisica in varsta de 6 ani, a fost data in vileag de stapana sa, care a publicat pe contul sau de Facebook o fotografie cu 11 perechi de chiloti barbatesti si peste 50 de sosete adunate de felina in ultimele doua luni.

cap hoata

Nu este pentru prima oara cand pisica fura lenjeria intima a vecinilor. Ea s-a oprit dupa ce stapanii ei s-au mutat intr-un nou cartier, insa dupa patru luni de pauza si-a reluat obiceiul.

„Are o obsesie! Nu trece o noapte fara sa aduca ceva in casa. Ma trezesc dimineata si gasesc patru sosete”, a povestit stapana, Sarah Nathan, pentru un ziar din Noua Zeelanda. Mai mult, felina are un obicei si mai ciudat. Atunci cand fura sosete, lasa una in fata usii din fata, iar perechea in fata usii din spate. Stapanii au put mesaje in fiecare cutie postala a vecinilor, si i-au instiintat ca, in cazul in care le lipsesc chiloti sau sosete barbatesti…sa vina sa le recupereze…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X