Catelusa Ginny, un Schnauzer/Siberian combinat cu Husky, nu a avut un start de viata usoara.

Potrivit www.sunnyskyz.com, ea a fost fara stapan, a fost batuta si avea nevoie de ingrijire.

Singura a ajuns la un adapost de caini de unde a fost adoptata. Iar Philip Gonzales, cel care a salvat-o de la o viata chinuita – nu avea nici o idee cat de speciala era aceea catelusa.

ginny 2

Pentru ca, Ginny a avut un instinct matern atat de puternic incat a salvat peste 900 de pisici.

Citește și:

Prima data a fost atunci cand la o plimbare cu proprietarul ei a salvat cinci pui de pisica blocati intr-o conducta. „Avea un aer pasnic, care linisteste pisicile. Acestea nu se temeau de ea si nu aratau pic de agresivitate in prezenta ei”, spunea Gonzales. Eroismul ei a condus-o spre a cauta prin tomberoane, cosuri de gunoi, gauri de canal, locuri in care pisicile ar fi putut ramane blocate sau unde au fost aruncate. In viața ei a salvat peste 900 de pisici, doua dintre ele fiind adoptate chiar de catre Gonzales. Activitatea ei a fost recompensată in anul 1998, cand a fost numita „Pisica anului” de catre Westchester Feline Club in cinstea eroismului ei.

Citește și:

A murit in anul 2005, la varsta de 17 ani, dar si acum toti isi amintesc de acest caine iubitor, care a trait o viata lunga si plina si care a salvat sute de alte vieti. Un suflet cu adevarat minunat!

ginny3

Setari cookie