De 1030 Vizualizari

Pisi-terapia te ajuta sa ramai sanatos

Inca din a doua jumatate a anilor ’70, asa numita ”zooterapie” a inceput sa capete o raspandire din ce in ce mai mare in Occident, printre cele mai apreciate animale in acest domeniu fiind considerate pisicile.

Studii stiintifice au demonstrat ca cei care se ocupa in fiecare zi de o pisica au nivelul colesterolului si al trigliceridelor din sange mai scazut, tensiunea arteriala marită revine la limitele normale si se reduc semnificativ riscurile maladiilor cardiace.

Supersensibile si receptive
Totodatăa, stapanii de pisici iau mai putine medicamente pentru tratarea afectiunilor cardiace, a tensiunii arteriale si a insomniei. Supersensibile si receptive, aceste frumoase animale pot chiar detecta anumite afectiuni, iar in cazul unor dureri, prin simpla lor asezare pe locul dureros se constata o diminuare accentuata a durerii. Se considera ca efectul tamaduitor al actiunii pisicii se realizeaza pe seama faptului ca aceasta incalzeste locul dureros cu caldura trupului ei!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X