436 Vizualizari

Piesa „Harry Potter” nu va mai folosi bufnite pe scena

sursa foto: www.radiotimes.com

Productia teatrala „Harry Potter and the Cursed Child” („Harry Potter si Copilul Blestemat”) a decis sa nu mai foloseasca bufnite adevarate pe scena, dupa ce una dintre ele a inceput sa zboare necontrolat prin sala in timpul unui spectacol, relateaza EFE, potrivit Agerpres.

Pasarea nu a reusit sa se intoarca la antrenorul sau si a zburat haotic prin sala in timpul reprezentatiei de la Palace Theatre din Londra. Prin urmare, la urmatorul spectacol, producatorii au anuntat ca nu vor mai folosi pasari reale.

Printr-un anunt, postat la intrarea salii de teatru, se informeaza ca bufnitele care apar pe scena inchise in colivii nu sunt adevarate, ci doar „reprezentari foarte reale, create de expertii nostri”.

Producatorii acestei adaptari a piesei scrise de Jack Thorne au asigurat, de asemenea, publicul ca nu vor folosi „bufnite vii” pe intreaga durata a spectacolului. Ei au explicat ca productia teatrala se afla in faza preliminara, inainte de premiera oficiala a piesei, la 30 iulie.

Producatorii au tinut sa precizeze ca pasarile folosite pana acum pe scena au fost atent supravegheate de experti si de veterinari pentru a le acorda ingrijiri „in orice moment”.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X