De 458 Vizualizari

Pierce Brosnan sprijină o campanie de sterilizare a câinilor şi a pisicilor fără stăpân

Actorul irlandez Pierce Brosnan sprijină o nouă campanie de sterilizare a câinilor şi a pisicilor fără stăpân, organizată în California cu scopul de a reduce numărul animalelor care ajung în adăposturi.

Fostul star din seria cinematografică „James Bond” s-a asociat cu expertul în comportament canin Cesar Millan pentru a creşte gradul de conştientizare la nivelul opiniei publice cu privire la necesitatea sterilizării animalelor de companie, astfel încât să fie evitat abandonul câinilor şi al pisicilor, informeză contactmusic.com.

În acest scop, Pierce Brosnan a conceput plăcuţe de înmatriculare personalizate, profiturile din vânzarea acestora fiind destinate campaniilor organizate în acest sens în statul California.

Potrivit lui Cesar Millan, „modul cel mai uman de a nu ucide un câine este sterilizarea”. „Când ucidem între patru şi cinci milioane de câini pe an, tot ce putem spune despre comportamentul nostru este că am devenit o societate de unică folosinţă. Din punctul meu de vedere, o campanie de sterilizare este la fel de importantă ca o campanie în favoarea folosirii centurii de siguranţă. Ea salvează vieţi”, a declarat Cesar Millan.

sursa: mediafax.ro

3 Comentarii

 1. Detroit,Usa 50 000 de maidanezi.
  Sa mearga dinsul acasa la el si sa se ocupe.In Ro se cheltuiesc milioane de euros pt acesti caini si tot pe strazi sunt.Si aceasta pt ca sunt doar imbecili in primarii,consilii judetene,si mai ales primaria Bucuresti

 2. ce ar fi daca in loc sa construiti cite o biserica la fiecare colt de strada,ati construi un imobil pt copii din orfelinate, pt batrini,un adapost pt caini.si fiecare zilnic,dupa constiinta sa sa vina sa ofere grija,dragoste,educatie si resurse cit se poate, acestor fiinte vulnerabile.
  Si veti vedea ce frumoasa ar fi Romania! Va abandonati copiii,batranii si cainii si construiti biserici ca sa fiti iertati!
  Dumnezeu nu are nevoie de bisericile voastre,biserica este in sufletul fiecaruia si sfintirea se face doar prin fapte!

  • Draga Doamna sau draga Domnule,
   Co-rect! Parca ti fi vorbit din inima mea!
   Tot citind pe net, dau de tot felul de idei de rezolvare corecta a situatiei cainilor vagabonzi, in Romania. Am mai gasit una, a unui instructor canin … In sfarsit, ce voiam eu sa spun – dintre multele organizatii din Romania, nu s-ar gasi oare una care sa centralizeze toate ideile bune pt a fi propuse intr-un pachet coerent, guvernului?
   Pt ca macelul actual NU va rezolva situatia. Peste 1-2 ani, ne vom regasi in aceeasi situatie…!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X