86 Vizualizari

13 dec., 2016 la 10:57 am

Pet Deception – o campanie de conștientizare privind traficul ilegal cu animale de companie prin intermediul platformelor de anunțuri online

Animalele nu pot vorbi, dar vocea noastră se poate face auzită!

Organizația VIER PFOTEN vă invită să luați parte în mod activ la o importantă campanie de conștientizare privind traficul ilegal cu animale de companie prin intermediul platformelor de anunțuri online.

În România, campania vizează cele mai mari platforme, precum OLX.ro, Okazii.ro si Lajumate.ro.

Hai să-i convingem pe cei care achiziționează animale să facă acest lucru în mod responsabil și informat, iar pe managerii platformelor de anunțuri să-i determinăm să implementeze o serie de măsuri de securizare și control pentru tranzacțiile cu animale.

Scopul: reducerea traficului ilegal cu animale de companie și, implicit, a suferinței cauzate de metodele neautorizate de creștere intensivă și în condiții improprii. Campania Pet Deception (înșelătorie cu animale de companie) a fost lansată la nivel internațional, vizând în total 42 de mari platforme de anunțuri online.

E nevoie de sprijinul vostru! Faceți o poză alături de animalul dvs. de companie și distribuiți-l pe pagina proprie folosind hashtag-ul #StopThePetDeception.

În fotografie puteți ține în mână același mesaj printat, folosind PDF-ul care ilustreaza acest material.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X