163 Vizualizari

Peste 6.000 de țestoase, confiscate de la braconieri

sursa foto - http://www.bbc.com

Poliția indiană a confiscat peste 6.000 de broaște țestoase de apă dulce de la braconierii care intenționau să le scoată ilegal din țară, relatează, potrivit Agerpres, BBC News.

Țestoasele vii au fost găsite înghesuite în saci în apropierea localității Amethi, din statul indian Uttar Pradesh, cu destinația Kolkata. Țestoasele au fost capturate din bazinul râului Gange, unde trăiesc hrănindu-se cu rămășițe de animale moarte.

O singură persoană a fost arestată în legătură cu această captură, cu o greutate totală de patru tone – considerată cea mai mare din istoria țării.

Deși specia nu este amenințată cu dispariția, ea face adesea obiectul traficului în sud-estul Asiei, unde carnea și carapacea țestoaselor sunt apreciate. Pentru unii, carnea de țestoasă este un afrodisiac, iar oasele pot fi folosite sub formă de pudră la prepararea de medicamente tradiționale.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X