De 4830 Vizualizari

„Personalitatea lui puternică şi pofta de viaţă sunt contagioase”! Un exemplu de optimism și voie bună pentru oamenii / VIDEO

„Personalitatea lui puternică şi pofta de viaţă sunt contagioase”! Câinele pe care îl vedeți în imaginile de mai jos s-a născut cu labele din spate răsucite, motiv pentru care a fost nevoie de amputare….şi, la doar o oră după operaţie, mergea singur.

Deși s-a născut cu un handicap la picioare, Duncan nu s-a dat bătut. El se joacă la fel cum fac toți cățeii, aleargă şi se bucura de viaţă, lucru pe care majoritatea oamenilor nu îl mai fac de mult.

Chiar dacă a rămas infirm, Boxer-ul Duncan se bucura de viata…la MAXIM! Mai mult, face acest lucru în condițiile în care are probleme majore și la inimă si de două ori a fost salvat de medici pentru că era sa moară….

Duncan are un dispozitiv cu roți, pentru a-l ajuta să se deplaseze mai ușor, dar nu-i place și preferă sa se zburde pe labute care i-au mai ramas….

„Personalitatea lui puternică şi pofta de viaţă sunt contagioase”, mărturiseşte stăpânul lui Duncan.

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X