De 4600 Vizualizari

„Personalitatea lui puternică şi pofta de viaţă sunt contagioase”! Este acest cățel un exemplu de optimism și voie bună pentru oamenii? VIDEO

„Personalitatea lui puternică şi pofta de viaţă sunt contagioase”! Câinele pe care îl vedeți în imaginile de mai jos s-a născut cu labele din spate răsucite, motiv pentru care a fost nevoie de amputare….şi, la doar o oră după operaţie, mergea singur.

Deși s-a născut cu un handicap la picioare, Duncan nu s-a dat bătut. El se joacă la fel cum fac toți cățeii, aleargă şi se bucura de viaţă, lucru pe care majoritatea oamenilor nu îl mai fac de mult.

Chiar dacă a rămas infirm, Boxer-ul Duncan se bucura de viata…la MAXIM! Mai mult, face acest lucru în condițiile în care are probleme majore și la inimă si de două ori a fost salvat de medici pentru că era sa moară….

Duncan are un dispozitiv cu roți, pentru a-l ajuta să se deplaseze mai ușor, dar nu-i place și preferă sa se zburde pe labute care i-au mai ramas….

„Personalitatea lui puternică şi pofta de viaţă sunt contagioase”, mărturiseşte stăpânul lui Duncan.

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X