Sari la conținut
Home » Peripețiile prin care a trecut Ana Maria Roman după ce a adoptat o pisică! Jurnalista Antena 3 nu se aștepta la așa ceva

Peripețiile prin care a trecut Ana Maria Roman după ce a adoptat o pisică! Jurnalista Antena 3 nu se aștepta la așa ceva

Peripețiile prin care a trecut Ana Maria Roman după ce a adoptat o pisică! Jurnalista Antena 3 nu se aștepta la așa ceva.

Jurnalista Antena 3, Ana Maria Roman, a mărturisit peripețiile prin care a trecut după ce a adoptat o pisică abandonată!

Într-o postare recentă de pe Facebook și preluată de dcnews.ro, aflăm de la jurnalista și prezentatoarea celor de la Antena 3, Ana Maria Roman, cum a decurs procesul de adopție al unei pisici și finalul la care nu se aștepta!

La începutul anului trecut, vedeta TV a găsit un pui de pisică abandonat, gândindu-se să îi caute un stăpân și să îi ofere o șansă la viață. După ce a observat că pisica este bolnavă, decizia de a merge la medicul veterinar a dus la o serie de tratamente, iar puiul a început să își revină treptat. Însă, ca orice iubitor de animale, jurnalista de la Antena 3 nici nu s-a mai gândit să îi caute un alt stăpân, după ce acesta a început să facă parte din viața ei.

Totuși, se pare că puiul a pus-o în câteva situații prin care nu a mai trecut în viață, după cum a declarat și aceasta pe Facebook:

„La începutul anului am luat un pui de mâţă de pe stradă. Am zis că îi caut stăpân, dar s-a dovedit a fi bolnav, au urmat tratamente, vizite la medic … până s-a făcut bine, m-am ataşat de el, nu l-am mai dat. Ce vreau să zic – Am avut multe pisici la viaţa mea dar mâţă care să sfâşie hârtie, care să fure lucruri, să le care în gură şi să le ascundă sub covor şi să bată tot ce e viu şi mişcă în casă, nu am avut!”, a scris Ana Maria Roman pe Facebook.

Postarea a atras o serie de aprecieri și comentarii amuzante, dar mai important de observat este starea perfectă în care se află pisica, dovadă a iubirii și felului în care a avut grijă de ea.

Cât despre peripețiile prin care a trecut, sigur vor continua în aceeași măsură!