De 1192 Vizualizari

Pep – a facut inchisoare pe viata

Justitia din Statele Unite a dat si decizii bizare. Cazul, la inceputul secolului XX, a starmit multe comentarii, in care un patruped a fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce un guvrnator a solictat acest lucru. Acesta a fost condamnat la închisoare pe viaţă în anul 1924, după ce a ucis cu sânge rece pisica guvernatorului Pennsylvaniei. Astfel, labradorl negru, a ajuns în penitenciarul Eastern State în data de 12 august 1924, după ce a omorât animalul de companie al guvernatorului Gifford Pinchot, o pisică. Mai mult, el a primit şi un număr de înregistrare, C-2559.

cainele pep  1

Se pare ca guvernatorul a incercat „sa dreaga busuiocul”, potrivit acestuia, povestea a fost alta: Pep a fost trimis la închisoare pentru a fi folosit ca mascotă pentru prizonieri, deoarece el şi directorul închisorii, Herbert Smith erau prieteni. Cu toate acestea, se pare că Pep a avut o viaţă fericită după gratii, fiind iubit de toţi deţinuţii pentru firea sa blândă, murind după zece ani de închisoare, conform daily mail.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X