Sari la conținut
Home » Pentru prima oară în viață când au devenit cu adevărat liberi! Soarta unor căței chinuiți

Pentru prima oară în viață când au devenit cu adevărat liberi! Soarta unor căței chinuiți

  • de

Pentru prima oară în viață când au devenit cu adevărat liberi! Soarta unor căței chinuiți.

Voluntarii au fost impresionați de situația unor căței!

Numeroase animale de companie duc o viață extrem de complicată, fără să știm cu exactitate numărul acestora. Indiferent de țară, diferite organizații pentru salvarea animalelor luptă din răsputeri pentru a putea stopa acest fenomen îngrijorător. Povestea de mai jos a avut loc în Spania.

Voluntarii organizaţiei pentru protecţia animalelor “ARME”, au primit un telefon în legătură cu câţiva câini beagle ce duceau o viață extrem de complicată. Aceşti patrupezi nu au cunoscut nimic altceva decât limitele cuştilor de metal în care au fost condamnaţi să trăiască.

Câinii nu au ieşit niciodată în aer liber pentru a simţi mirosul unei flori sau al ierbii. În cele din urmă, după ani de zile în care au fost înţepaţi şi condamnaţi la o viaţă de coşmar, aceşti Beagle sunt eliberaţi. Astfel, o nouă lume a început să li se arate, iar curiozitatea nu are limite!

Fie că au decis să se joace împreună sau să alerge fericiți în toate părțile, câinii au început să se bucure cu adevărat de viață. După ce vor petrece o perioadă de acomodare, cățeii vor trece printr-un consult veterinar, iar ulterior li se vor găsi familii iubitoare.

Căței

Dintr-un total de 72 de câini salvaţi şi duşi în centrele de plasament, la scurt timp, 32 dintre aceştia fuseseră deja adoptaţi pe tot cuprinsul Europei.

Videoclipul de mai jos ne prezintă bucuria animalelor de companie atunci când au simțit pentru prima oară libertatea! Nu au avut contact cu o mângâiere, un pat cald, compania cuiva şi nu au beneficiat nici măcar de un gram de dragoste.

Filmarea ne înfăţişează doar o parte din acţiunea de salvare a unui total de 72 câini din rasa Beagle, care şi-au petrecut întreaga viaţă într-un laborator spaniol de cercetare.