Sari la conținut
Home » Peaches, cel mai păgubos câine din lume! Tot ce prinde în labe…

Peaches, cel mai păgubos câine din lume! Tot ce prinde în labe…

Peaches, cel mai păgubos câine din lume! Peaches, un câine în vârstă de un an, o combinație dintre un Bichon Francez şi bulldog, și-a disperat stăpâna. I-a făcut pagube stăpânei lui din Marea Britanie de mii de euro.

Distruge tot ce întâlnește, de la uşi, pereţii, hainele, chiar şi o canapea în valoare de 2.400 de euro.

Peaches este de fapt o căţeluşă tare neastâmpărată care a băgat-o în sperieţi pe stăpâna lui, Sharon Johnston, în vârstă de 48 de ani, din Warrington Cheshire, Marea Britanie.

Chiar dacă e un câine de talie mică, foarte frumos şi simpatic, Peaches este aşa de distrugătoare, încât numeni nu ar ţine-o în casă.

Un câine atât de mic poate să facă stricăciuni atât de mari

„Tot ce prinde în labe zgârie şi roade. Şi nu se mulţumeşte să strice numai un pic. Distruge pur şi simplu tot. Nu mi-am închipuit că un câine atât de mic poate să facă stricăciuni atât de mari”, spune Johnston, cu disperare.

Chiar dacă este poate cel mai păgubos câine din lume, stăpâna o iubește enorm. Sharon Johnston nu concepe să renunţe la căţea, deşi i-a făcut aşa de multe pagube. Femeia speră că se va maturiza, cu timpul, şi se va potoli.

Până atunci, a izolat-o într-o singură cameră, pentru restul casei îşi va cumpăra alte lucruri şi urmează să zugrăvească şi să vopsească toată tocăria.

„Nici mie nu-mi vine să cred cum de nu o arunc din casă. Nici măcar nu mă enervez pe ea. E aşa de mică şi plânge când ţipi la ea, încât îţi rupe inima. O iubesc, ce să fac?!”, mai spune stăpâna patrupedului.