Patul de spital, locul în care un câine loial decide să își însoțească micul prieten!

Patrupedul este cel mai bun prieten al copilului!

Un cățel loial pe nume Mahe duce mai departe definiția prieteniei adevărate! El s-a dovedit a fi cel mai de încredere tovarăș în viața unui biet copil, care suferă de autism. Copilul, pe nume James Isaac, în vârstă de nouă ani, are dificultăți în a vorbi, fiind deseori confuz în privința a ceea ce se întâmplă în jurul lui.

Băiatul care locuieşte în Noua Zeelandă a mers să facă o scanare RMN pentru ca medicii să-i poată înţelege mai bine problemele cu care se confruntă, iar câinelui i s-a permis să meargă cu el şi să stea culcat lângă James, pe patul de spital.

Chiar şi atunci când James s-a aflat sub anestezie, Mahe a refuzat să plece de lângă prietenul său cel mai bun.

„Se uita doar la James şi părea foarte îngrijorat”, a declarat Michelle Isaac, mama lui James, pentru Stuff.co.nz.

Potrivit thedodo.com, în afară de a-l împiedica pe James să se rătăcească sau să fie în pericol, câinele dresat de „Assistance Dogs New Zealand Trust” îl menţine liniştit ori de câte ori se află în public.

„Există un fel de magie care are loc între un copil cu autism şi patrupezi. Aceştia din urmă au o abilitate fantastică de a-i linişti pe copii”, a declarat Wendy Isaacs, voluntar ADZT, pentru Stuff.co.nz. „Copiii sunt capabili să menţină contactul vizual cu câinele, chiar dacă acest lucru nu îl fac cu părinţii şi fraţii lor.”

Patul de spital