De 599 Vizualizari

Patrula felina, in lupta cu soarecii

Un cartier din Chicago a gasit solutia perfecta pentru a scapa de rozatoare – pisicile. Asadar, cei care s-au saturat de echipele de deratizare sau de capcanele traditionale, pot inchiria acum o patrula de pisici pentru 600 de dolari. Eficienta este garantata!

Patrula felina este formata din pisici fara stapan. Acestea fusesera adunate de pe strazi si urmau sa fie eutanasiate. Le-a salvat de la moarte o fundatie pentru drepturile animalelor care le-a gasit si un rol util – sa alunge soarecii si sobolanii din curtile oamenilor. Iar rezultatele au uimit.

Dar pisicile nu patruleaza doar prin gradinile caselor, ci si prin cladiri de birouri sau prin fabrici.

„Pisicile pot sa se plimbe oriunde prin spatiul deschis al fabricii de bere. Inainte gaseam tot timpul gauri mici de parca cineva rontaia sacii cu cereale”, spune un barbat.

Beneficiarii patrulelor feline sunt obligati sa le ofere hrana şi adapost, in timp ce fundatia le asigura tratamentul veterinar.

Insa sunt si contestatari ai acestei metode care spun ca pisicile sunt purtatoare de boli si pot fi periculoase!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X