532 Vizualizari

Patru expoziții de câini în weekend

Cluj Napoca

Cluj Napoca va fi, in data de 21 si 22 februarie 2105, gazda a nu mai puțin de patru expoziții canine și un bogat program demonstrativ de dresaj.

Asociaţia Chinologica Napoca, organizatorul evenimentului vrea să promoveze astfel fenomenului chinologic, a relația om-câine, creșterea simțului civic, respectul și toleranța și, nu în ultimul rând să îmbunătățească imaginea acestui fenomen în rândul clujenilor.

Sâmbătă, începând cu ora 9.00 va avea loc o expoziție națională de câini, iar de la ora 13.30 expoziția internațional. La fel și duminică, de la aceleași ore, clujenii vor putea admira patrupedele în cadrul Napoca Dog Show.

Evenimentul de la Expotransilvania are ca scop arbitrarea câinilor cu pedigree înscriși în concursul de frumusețe, acordarea titlurilor de cel mai frumos câine al grupei (Best of Group) și cel mai frumos exemplar al expoziției (Best in Show). Câinii vor fi evaluați de 7 arbitri cu competență internațională din tara și Italia, Africa de Sud și Ungaria.

Pe lângă expoziție, clujenii vor putea urmări demonstrații de dresaj susținute de Asociația pentru Câini de Salvare Transilvania, Centrul Chinologic Dr. Aurel Greblea-Sibiu, Inspectoratul de Jandarmerie Județean Cluj, și mai multe școli de dresaj din Cluj.

V.M.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X