Sari la conținut
Home » Patrick a ruinat bucuria logodnei! Uite ce a făcut cu inelul

Patrick a ruinat bucuria logodnei! Uite ce a făcut cu inelul

Patrick a ruinat bucuria logodnei! Când proprietarii nu sunt atenți, câinii înghit obiecte. Unele dintre acestea pot fi suficient de mici ca sa treacă prin sistemul lor fară a provoca probleme, însa altele se pot bloca pe tractusul digestiv.

Este și cazul unui câine mops care a înghiţit inelul stăpânei pe care l-a primit recent de la iubitul ei.

Patrick, în vârstă de 2 ani, a făcut o mare prostie, care era să-l coste viaţa, dar stăpâna sa, Shelby Ann Perry, de 26 de ani, tot îl iubeşte!

Întâmplarea nefericită a avut loc recent în  America.  femeia tocmai primise un superb inel de logodnă cu diamante şi cu safir, al cărui preţ nu vrea să-l dezvăluie, de la iubitul său, Alejandro Morales (30 de ani). Ei au o relaţie de 5 ani şi, în sfârşit, bărbatul a cerut-o de soţie.

Chiar înainte de petrecerea de logodnă, în timp ce se pieptăna, Shelby şi-a scos inelul şi l-a pus pe noptieră, fiindcă i se agăţa în păr. Ca să-i atragă atenţia, căţelul a înşfăcat inelul în gură. Ea a văzut că ar mesteca ceva, l-a alergat, dar nu a reuşit să vadă ce a mâncat. Când să-şi pună inelul pe deget, nu l-a mai găsit. L-a căutat peste tot, dar în zadar. Refuza să creadă că l-a înghiţit Patrick. Totuşi, pentru siguranţă, l-a dus la medic. La radiografie, s-a constatat că, într-adevăr, bijuteria era în burta căţelului.

Medicul i-a spus că inelul e prea mare ca să iasă pe cale naturală. Putea chiar să-i perforeze ceva în interior şi să-l omoare, din cauza marginilor sale ascuţite. Medicul i l-a scos după ce l-a supus la endoscopie (n.r. – metodă de examinare pe viu a unui organ cu ajutorul unor instrumente înzestrate cu sisteme optice şi de iluminat) sub anestezie generală. Operaţia a costat 2.000 $ (8.648 de lei), potrivit click.ro.

Inelul a fost recuperat, însă lipseau safirul şi două diamante. Shelby s-a speriat că Patrick a înghiţit şi safirul, ceea ce ar fi fost periculos, deoarece piatra era voluminoasă. Din fericicire safirul era pe covor, iar diamantele nu s-au mai găsit. Alejandro s-a dus cu inelul la bijutier ca să-i pună altele. Logodnica lui spune că acum iubeşte inelul mai mult, fiindcă a fost în burta căţelului. A căpătat pentru ea o valoare sentimentală.

Etichete: