485 Vizualizari

19 dec., 2016 la 12:48 pm

Pasiunea l-a ucis! Controversatul veterinarul-vanator a murit dupa ce a cazut sub gheata…

sursa foto - http://www.dailymail.co.uk

Veterinarul italian Luciano Ponzetto, care şi-a câştigat antipatia lumii după ce a postat pe internet imagini cu animalele sălbatice ucise, a murit în timp ce vâna păsări.

van1

Potrivit zooland.ro, Luciano, în vârstă de 55 de ani, avea o clinică veterinară în apropiere de Torino. După ce imaginile cu trofeele vânate de el (lei, leoparzi şi căprioare) au ajuns pe internet, activiştii pentru drepturile animalelor au dat startul unei campanii negative asupra lui.

Au creat chiar şi o pagină menită să îl blameze pe Luciano pentru toate abuzurile sale, pagină pe care a şi primit ameninţări cu moartea.

van2
Toate acestea s-au întâmplat în urmă cu un an, iar Luciano şi-a justificat hobby-ul spunând că meseria de veterinar nu este incompatibilă cu vânatul, nici moral, nici profesional. În plus, şi legea a fost de partea lui Luciano: „vânatul este un hobby legal, astfel că nu putem lua niciun fel de măsuri împotriva lui Luciano”.

Dar ultima partidă de vânătoare a lui Luciano s-a dovedit letală. Veterinarul a alunecat pe gheaţă şi a căzut la 30 de metri adâncime în apă, în timp ce vâna păsări sălbatice.

„Corpul său a fost recuperat şi dus cu elicopterul la un spital local. Se pare că a alunecat şi a căzut în timp ce vâna. A murit instant, fără să poată face nimic”, au declarat ofiţerii de poliţie.

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X