De 1898 Vizualizari

Părul câinelui se întinde cu placa, pliurile se fardează și ciuful se vopsește!

Credeai ca o țesălare e îndeajus?

Ai putea spune ca acesta e un nou trend. Dar nu e! Adevarul e că produsele cosmetice destinate oamenilor se folosesc si pe animale de foarte mult timp.

dog makeupMai exact, atunci cand sunt expozitii, stapanii dornici de o medalie isi fardeaza cainii cu pudre speciale pentru a nivela pliurile, pentru a ascude micile imprefectiuni sau lipsa parului din anumite zone.

Apoi, parul intins cu placa este si el un trend vechi părintre groomeri si nu numai. Astazi, unii dintre proprietarii de Yorkshire Terrier sau Bobtail (ori alte rase cu par lung), folosesc placa de par pentru a da un aspect frumos coamei si pentru a-l mentine descalcit.

Hot1 Hot3 Hot6 Hot8

Ceea ce este alarmant e folosirea sampoanelor colorante pentru parul cainilor si al pisicilor. Chiar daca etichetele lor sustin ca nu afecteaza pielea, specialistii nu le recomanda. Cu atat mai mult cu cat majoritatea sunt produse in China.

alessandra-ambrosio

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X