Dosarul lui Ionuţ nu a fost închis nici până acum. Ancheta nu avanseaza foarte rapid, procurorii făcând mari eforturi pentru a identifica noi personaje care ar putea avea legătură cu moartea copilului de patru ani. Persoane care vor fi bune de plata pentru moartea copilului de patru ani.famnilia anghelDacă până acum părinţii învinuiau mai mult câinii, la început chiar declarând că singurii vinovaţi sunt maidanezii, acum, familia Anghel aduce în faţa instanţei pe administratorul companiei Tei Rezidenţial, directorul ADP Sector 2 şi pe Cristain Lemnaru, persoană juridică Tei Rezidenţial. Suma daunelor morale cerute de familia Anghel, după ce s-a constituit parte civilă în acest dosar, însumează 1, 7 milioane de euro. 

Valentin Anghel, tatăl copilului a declarat pentru ziarul Ring: „Haita este teritorială. Nu poate să fie altă haită sau alţi câini. Haita este teritorială; şi aia a fost. Nu poate să fie altă haită sau alţi câini pe teritoriul unei haite anume.”

Animal Zoo a cerut părerea unui expert vizavi de cele declarate de tatăl lui Ionuţ.Dresorul Ionuţ Iordache spune că această teorie este una falsă: ionut iordacheNu e obligatoriu ca acolo să fi fost o haită. O căţea în călduri cu zece masculi după ea nu reprezină o haită, pentru că după împerechiere aceştia îşi văd de drum. Haitele, pe de altă parte, în mediul urban, sunt de dimensiuni mici şi sunt migratoare, în general, deoarece condiţiile nu le permit să stea într-un singur loc. Haita, da, este teritorială, dar nu orice sumă de câini aflată în acelaşi spaţiu se poate numi haită”, ne-a spus dresorul. Animal Zoo l-a întrebat pe Ionuţ Iordache dacă a întâlnit multe haite de câini în Bucureşti. Răspunsul său poate o să-i surprindă pe unii: „Singura haită de câini pe care am întâlnit-o în Capitală a fost cea din curte de la Universitate, unde am fost student. În rest, eu personal nu am întâlnit alta.”