Parinți nepasatori din regnul animal. Ce a făcut o ursoaică cu puiul ei! Dacă unele ”mame” din regnul animal își protejeaza puii cu orice preț, alte aleg să iți părăsească puii încă din primele zile. Același lucru s-a întâmplat recent cu un pui de urs. El a fost cel mai probabil abandonat de mama urs, anunță oamenii legii din  Băile Tușnad.

Un pui de urs a fost găsit, la Băile Tușnad, într-o stare de sănătate deplorabilă. Micuțul a primit apă și lapte, apoi a fost dus la un centru de reabilitare.

Citește și:

Jandarmii din Harghita au fost înștiințați printr-un apel telefonic, că un pui de urs zace în iarbă la marginea unui drum din localitatea Băile Tușnad. Starea lui de sănătate era precară, din câte se pare fiind abandonat de ursoaică.

La fața locului a venit și un medic veterinar și au fost anunțați reprezentanții Centrului de Reabilitare a Urșilor Orfani Bălan. Până la sosirea acestora puiului de urs i-au fost administrată apă și lapte. Reprezentantul de la Bălan a luat puiul de urs și l-a transportat la centrul de reabilitare, potrivit Mediafax.