De 1308 Vizualizari

Parada celor mai frumoase pisici ale lumii!

Chat noir, chat blanc au Chateau Bran

Pe 4 si 5 iulie 2015, cele mai frumoase pisici din lume sunt invitate la resedinta Contelui Dracula, de la Bran!

Iubitorii de feline vor putedon sphynxa intalni, cu aceasta ocazie, o paleta larga de rase, de la cele deja cunoscute, precum Maine Coon, Ragdoll sau Norvegiana de Padure, pana la cele rare, precum Scottish Fold, Don Sphynx sau Selkirk Rex.

In plus, cei care vor raspunde invitatiei Contelui Dracula de a admira „capodoperele” din lumea felinelor vor avea parte de multe surprize, in ton cu frumusetea si delicatetea vedetelor evenimentului. Spre exemplu, parada celor mai frumoase pisici ale lumii, gazduita de Castelul Bran, se va încheia, în prima zi de concurs, cu o binemeritată petrecere, care va avea loc în Parcul Regal al legendarului edificiu. „Barbecue Party” –  va debuta sambata seara, la ora 19.00, cu bucate si bauturi alese, drese de muzica celor de la Za Band. De altfel, evenimentul se vrea a fi continuarea unui program diversificat oferit iubitorilor de feline, care vor putea asculta, in debutul expozitiei, imediat dupa deschiderea oficiala, un concert cu tematica aleasa special: partituri precum G.Rossini – Duetul Pisicilor, Pisicile Aritocrate, Lloyd Webber – Memory, I.Kalman – Silvia, J.Offenbach – Povestirile lui Hoffmann & Barcarola, L.Delibes – Frumoasa din Cadiz Zarzuela, La Gran Via & Pobre Chica.

La expozitie va fi prezentata ca la orice concurs de profil, o gama larga de mancare si accesorii pentru pisici.

sursa foto

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X