De 1065 Vizualizari

Pamela Anderson: Cainele meu s-a sinucis pentru ca nu il placea pe fostul meu sot

 

Pamela Anderson a declarat, intr-un interviu, ca Jo-Jo, cainele ei de companie preferat, „s-a sinucis” pentru ca nu il placea pe fostul ei sot, Rick Solomon, de care starleta canadiana a divortat in luna aprilie, informeaza contactmusic.com, preluat de Agerpres.

Vedeta canadiana, in varsta de 47 de ani, a mai spus ca s-a simtit devastata atunci cand Jo-Jo a murit, in urma cu cateva luni, si, crede ca fostul ei sot, Rick Solomon, este vinovat de moartea prietenului ei patruped. „Cred ca s-a sinucis pentru ca nu il placea pe sotul meu. Rick s-a uitat furios intr-o zi la mine si mi-a spus: «Nu stiu ce faci tu, dar eu nu mai pot. Trebuie sa plec de aici»”, a declarat Pamela Anderson pentru suplimentul Style, publicat de The Sunday Times.

Pamela Anderson, vedeta a serialului „Baywatch”, s-a casatorit cu Rick Solomon in 2007, insa casatoria lor a fost anulata dupa doar doua luni. Cei doi s-au casatorit din nou in 2014, insa s-au despartit pentru a doua oara, la inceputul acestui an, din cauza „filosofiilor diferite” si a stilurilor de viata incompatibile.

Pamela Anderson este de foarte mult timp o sustinatoare a mai multor organizatii caritabile, a unor fundatii ecologiste si a unor asociatii de protejare a animalelor salbatice, precum People for the Ethical Treatment of Animals (PETA).

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X