De 3929 Vizualizari

Pacino urma să fie eutanasiat din cauza rănilor, dar uite ce s-a întâmplat. Nimeni nu se aștepta la asta! „Am știut că trebuie să fac ceva”

Pacino a fost găsit într-o casă abandonată din Camden, New Jersey. Pentru că avea corpul plin de răni, salvatorii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire. A fost dus la veterinar pentru a fi eutanasiat, însă acolo viața lui Pacino s-a schimbat instant.

Brittany Elder a povestit că patrupedul a fost găsit într-o stare critică, însă ziua aceea le-a schimbat viaţa amândurora.

„Nu se putea ține pe picioare. Tremura, era speriat, era rece, slab și jegos. La un moment dat, deși era în dureri mari, s-a uitat la mine și m-a lins pe față. Am știut că acel câine nu e deloc „prea agresiv” și trebuia să fac ceva să-i salvez viața. Am decis să-mi asum cheltuielile pentru el, să am grijă de el și să-l fac sănătos, iar mai târziu să mă gândesc să-l dau spre adopție. Pur și simplu trebuia să fac ceva și repede”, a povestit Brittany.

Dupăcâteva luni de tratament, Pacino și-a revenit 100%, iar Brittany a înțeles că nu se mai poate despărți de el.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X