Sari la conținut
Home » Orice pentru recuperarea cățelului iubit! Un tânăr oferă drept recompensă o mașină

Orice pentru recuperarea cățelului iubit! Un tânăr oferă drept recompensă o mașină

  • de

Orice pentru recuperarea cățelului iubit! Un tânăr oferă drept recompensă o mașină.

Pierderea patrupedului, unul dintre cele mai îngrozitoare cazuri!

Un tânăr pe nume Carlos Quiroga a trecut printr-un caz extrem de trist și epuizant psihic! Cățelul său preferat și cel mai bun prieten, Falucho, a fost dat dispărut într-o zi, iar totul devenea o adevărată tragedie.

Potrivit thedodo.com, patrupedul avea puţin peste o lună când tatăl lui Carlos a decis să i-l ofere în dar şi din acel moment cei doi au devenit inseparabili. Noaptea în care Falucho a dispărut fără urmă a fost un moment foarte greu pentru Carlos, care ar fi făcut orice pentru a-l găsi.

Cei doi au trăit o mulţime de aventuri împreună şi, de asemenea, multe suferinţe: tatăl lui Carlos şi în acelaşi timp bărbatul care îi adusese împreună în această frumoasă prietenie, din păcate, a murit, lăsând o mare durere în sufletele celor dragi.

Tânărul a decis să-şi ofere maşina drept recompensă oricui îi va găsi câinele!

Prin urmare, Falucho era o adevărată „amintire” a iubirii pe care Carlos a simţit-o pentru tatăl său.

Au trecut multe minute, ore, zile şi săptămâni până când Carlos şi-a putut îmbrăţişa din nou câinele.

În cele din urmă, când toată speranţa părea pierdută, Carlos a primit vestea pe care o aştepta atât de mult: Falucho era bine şi urma să se întoarcă la el. Un bărbat pe nume José Acosta l-a contactat pe Carlos pentru a-l anunţa că i-a găsit câinele, cu 3 zile înainte de Anul Nou.

Carlos a trebuit să parcurgă mai mult de 100 km pentru a-și îmbrățișa câinele din nou câinele ce-i fusese furat. Nu a reușit să găsească persoana responsabilă pentru un gest atât de crud, dar realitatea este că nici nu-şi doreşte asta.

José Acosta, bărbatul care a găsit câinele, a fost înduioşat de povestea tristă a pierderii lui Falucho şi după ce l-a luat la el acasă, a avut grijă de patruped până a reuşit să-l contacteze pe Carlos.

Omul ar fi putut obţine uşor recompensa generoasă pusă la bătaie de Carlos, dar nu a vrut nimic în schimb.