503 Vizualizari

Orice cățel ar fi INVIDIOS pe Konjo. Uite ce face

Konjo este cel mai rapid câine pe două lăbuțe înregistrat de Guinness World Records, potrivit site-ului menționat.

Recordul la alergatul pe două lăbuțe a fost înregistrat de Konjo AKA “Baby Konjo” la Tustin Sports Park, Tustin, California, SUA la 22 decembrie 2014. El a parcurs distanța de 5 metri în 2,39 secunde, față de precedesorul său care a parcurs distanța în 6,56 secunde.

Konjo este un câine de dimensiuni mici pe jumătate Papillon, un sfert Jack Russell, iar un sfert Chihuahua. Proprietara sa, Julia Pasternack, consideră că lui Konjo (femelă) îi este ușor să se deplaseze pe cele două labe din față datorită dimensiunii sale mici, majoritatea masei corporale fiind plasată pe partea din față a corpului ei.

Un alt cuceritor l-a dobândit și cățelul Jiff din rasa Pomeranian, din Los Angeles, California, care a deținut recordul anterior, a parcurs distanța de 5 metri în 7,76 secunde, în 2013. Totuși, Jiff încă deține recordul la alergat pe picioarele din spate, el parcurgând în acest fel, în anul 2013, distanța de 10 metri în 6,56 secunde. Cele două recorduri ale sale au fost menționate în cea de-a 60 ediție a Guinness World Record. Jiff a devenit faimos la nivel mondial și datorită apariției sale în mai multe reclame de televiziune și într-un videoclip muzical al artistei Katy Perry,  dupa cum mentiona www.dailymail.co.uk.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X