Sari la conținut
Home » Opt semne prin care felina îți arată prietenie

Opt semne prin care felina îți arată prietenie

Pisica se cuibărește în brațele companionului său uman; sursă foto: Getty Images

Opt semne prin care felina îți arată prietenie. Trebuie să identifici aceste semne ale afecțiunii față de tine. Pisicile sunt animale adorabile și misterioase, iar încrederea pe care o au în stăpânii lor este un aspect important al relației lor.

Atunci când o pisică își arată încrederea în tine, este un semn al legăturii strânse pe care ați construit-o împreună.

Când pisica mănâncă din mâna ta aceasta îți arată încrederea în tine. Acest gest demonstrează că pisica se simte în siguranță și confortabilă în preajma ta și că are încredere că nu îi vei face rău. Faptul că pisica ta mănâncă din mâna ta este un semn clar că ai câștigat încrederea ei.

O pisică încrezătoare, acre se simte bine cu tine, va veni în întâmpinarea ta atunci când te întorci acasă. Poate să sară în brațele tale sau să-și frece capul de picioarele tale pentru a-ți arăta afecțiunea și încrederea pe care o are în tine. Această primire călduroasă indică faptul că pisica consideră că ești un membru de încredere al familiei ei.

Pisicile care au încredere în stăpâni sunt adesea alături de ei în fiecare cameră a casei. Dacă pisica ta te urmează în jurul casei și nu se desparte de tine, acesta este un semn că are încredere în tine și se simte în siguranță în prezența ta.

Când pisica ta se lasă mângâiată pe burtă aceasta îți arată că are mere încredere în tine. Burtica unei pisici este o zonă vulnerabilă și sensibilă. Dacă pisica ta se întinde pe spate și îți permite să o mângâi pe burtă, este un semn clar că are încredere în tine. Acest gest arată că pisica se simte în siguranță și confortabilă în prezența ta și că nu se simte amenințată. Atunci când pisica își arată părțile vulnerabile ale corpului, cum ar fi gâtul, burtica sau spatele, acest lucru indică încrederea pe care o are în tine. Pisica se simte protejată în prezența ta și este dispusă să îți expună părțile delicate ale corpului ei, semn că te consideră un prieten de încredere.

Lasă jucăriile în grija ta. Când o pisică îți aduce jucăriile sale preferate și le lasă în apropierea ta, acest lucru arată că are încredere că vei avea grijă de ele. Pisica își dă seama că jucăriile sunt în siguranță în prezența ta și că tu vei fi responsabil cu ele. Acest gest este un semn al încrederii pe care pisica o are în tine.

Atunci când o pisică se liniștește și își așează trupul într-o poziție relaxată în prezența ta, acesta este un semn că are încredere în tine. Pisica se simte confortabilă și în siguranță lângă tine și își permite să se relaxeze complet în prezența ta.

Pisica ta își exprimă încrederea în tine prin comunicarea constantă cu tine. Fie că emite sunete blânde, cum ar fi fredonatul sau mârâitul, sau folosește expresii faciale și gesturi pentru a comunica nevoile și dorințele ei, acest comportament arată că pisica ta are încredere că vei înțelege și vei răspunde în mod corespunzător.