Sari la conținut
Home » Opriți violența împotriva oamenilor și animalelor din Gaza

Opriți violența împotriva oamenilor și animalelor din Gaza

Opriți violența împotriva oamenilor și animalelor din Gaza. Eurogroup for Animals se alătură numeroaselor voci care cer o încetare imediată și susținută a focului în Gaza, și ca ajutorul să fie lăsat să treacă pentru a ameliora foametea și suferința. Atât oamenii, cât și animalele suferă de lipsa alimentelor, a apei și a medicamentelor, precum și de accesul la adăpost, îngrijire medicală și veterinară.

Potrivit UN Women, peste 24.620 de palestinieni au fost uciși în Gaza între 7 octombrie 2023 și ianuarie 2024, dintre care 70% se estimează că sunt femei sau copii.

Peste 1,9 milioane de oameni, sau 85% din populația din Gaza, au fost alungați din casele lor. Este aproape imposibil ca ajutorul să ajungă la oamenii și animalele din Gaza, deoarece situația de securitate este severă și intrările sunt blocate, permițând doar un număr mic de transporturi de ajutor să intre.

Opriți violența împotriva oamenilor și animalelor într-un război stupid

Războiul nu iartă pe nimeni; animalele nu fac excepție. Nu există informații despre câte animale au fost ucise sau au murit de sete, inamiție, răni netratate, lipsă de îngrijire veterinară sau fiind prinse sub dărâmături după bombardamente.

Catel subnutrit

Sulala Animal Rescue este singura organizație despre care știm că este activă pe teren în Gaza, ajutând pisici, câini și animale de lucru în ciuda situației severe și periculoase.

Membrul nostru, Animals International, colectează donații pentru animalele din Gaza. Aflați mai multe despre granturile lor de urgență.

Câinii noștri sunt membri iubiți ai familiei, iar gândul că unul dintre ei ar putea fi în pericol în mijlocul haosului și a violenței dintr-un război ne întristează inima.

Într-o situație de conflict atât de gravă, nu numai oamenii suferă, ci și animalele, care se găsesc adesea fără adăpost, fără hrană și fără îngrijire medicală adecvată. Este de datoria noastră să fim solidari și să ne implicăm în ajutorarea acestor ființe nevinovate care sunt afectate de război.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a ajuta, donațiile reprezintă cel mai eficient mod de a oferi sprijin în această perioadă dificilă. Din păcate, accesul în Fâșia Gaza este complet blocat în prezent, iar donațiile sunt singura cale de a oferi asistență. Puteți face donații prin intermediul PayPal. Fiecare contribuție contează și poate face o diferență semnificativă în viața acestor animale neajutorate.Vă mulțumim din inimă pentru orice formă de sprijin pe care o puteți oferi.

https://www.paypal.com/paypalme/HelpStreetAnimal