Câţiva sportivi de la Olimpiada de Iarnă de la Soci, Rusia, au câştigat deja medalii în sufletele iubitorilor de animale. Olimpicii au adoptat o parte din câinii pe care autorităţile doreau să îi elimine cu metode nu foarte ortodoxe, dacă se poate spune aşa. Hingherii ruşi ies noaptea pe străzi şi lovesc maidanezii cu barosul în cap, lăsâdu-le leşurile pe caldarâm, în bălţi de sânge. Cel puţin aşa povestesc localnicii.În orice caz, câţiva comunitari au reuşit să scape de acest destin crunt, cu ajutorul participanţilor la Olimpiadă.BgivPHNIAAAgkG-Gus Kenworthy, un schior de Slopestyle medaliat cu argint, a dat startul acestor adopţii. El a publicat pe contul său de Instagram poze cu patru pui pe care i-a luat de pe străzi, i-a tratat la veterinar şi i-a adoptat, luându-i cu el acasă. Gus chiar a petrecut mai multe zile în Soci decât trebuia, tocmai pentru a aştepta ca micuţii căţei să primească paşapoarte.BgN0Fe8IEAA8jx_ Doi hocheişti au adoptat şi ei! După ce au înfrânt Rusia pe patinuar, hocheiştii au americani le-au dat acestora şi o lecţie de moralitate. David Backes şi Kevin Shattenkirk au adoptat fiecare câte un câine. 

hocheisti sua
hocheisti sua
O frumuseţe olimpică a luat şi ea un patruped!BgsTgjoIQAAuleaFrumuşica snowboardistă, Lindsey Jacobellis s-a îndrăgostit iremediabil de faţa asta:  

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da