Un accesoriu vestimentar UNIC a fost scos la vanzare pe un site de licitatii din Noua Zeelanda, iar pretul de pornire este de 1.400 de dolari.

sursa foto - http://metro.co.uk
sursa foto – http://metro.co.uk
Este vorba despre o geanta realizata de catre o experta in taxidermie, pe nume Clare Hobbs, o geanta creata din pielea si capul unei pisici. „Creatia” este descrisa drept fiind o „pisica glamuroasa”.Hobbs precizeaza insa ca niciun animal nu a fost ucis pentru creatiile sale, realizate si din blanuri ale altor animale domestice. Spre exemplu, pisica folosita la crearea gentii in cauza a murit dupa ce a fost calcata de o masina….La fel, un purtator de cuvant al site-ului Trade Me, unde geanta a fost scoasa la vanzare, – Logan Mudge – a dat asigurari ca nu a fost vorba de niciun fel de cruzime in realizarea obiectului.Chiar si asa, numeroase persoane au condamnat geanta, afirmand ca este lipsita de respect.Licitatia se incheie in aceasta seara….

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da