De 11863 Vizualizari

O tânără a revoltat România. Gestul de la volanul unui mașini a stârnit IUBITORII DE ANIMALE împotriva ei!

O tânără din Braşov a revoltat toţi iubitorii de animale din România după ce a făcut un gest incredibil de la volanul unui bolid.

Tânara, despre care se spune că ar fi proprietara de la Kronvell Brasov, Popescu Rodica, şi-a târât câinele după ea, din maşina luxoasă pe care o conduce.

Diferite surse susţin că animalul ar fi fost rănit și tocmai se întorcea de la un medic veterinar, unde i se făcuse o transfuzie de sânge. Martorii susţin că acesta este motivul pentru care câinele ar fi refuzat să urce in maşină: era rănit.

Gestul necugetat al femeii nu a trecut neobservat de iubitorii de animale din Brasov. Aceştia susţin ca tânăra ar încălca Legea nr.205/2004 de protecţie a animalelor şi a noului Cod Rutier, actualizat.

 

Publicată de Georgiana Neagu pe Luni, 27 Martie 2017

2 Comentarii

  1. Sanda Adriana Vilmanyi spune:

    Ce-ar fi ca unul din prietenii tai se te târască după mașină când îți e mai rău?Dar sa te târască pana începi sa latri de durere! Eu asta ți-aș face, după care nici nu te-aș trata si ți-aș si interzice deținerea de animale de companie toată viață ta nefericit-o!

  2. Daca oamenii ar dispărea, planeta asta ar fi mult mai fericita!!!!!!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X