2082 Vizualizari

16 oct., 2016 la 7:06 pm

O poveste care impresionează – chirurgii umani care au salvat un Golden Retriever de la moarte!

sursa foto - http://www.life.ro

Jean, câinele Ilenei Badiu, a fot operat chiar de către stăpânul său, medic chirurg...de oameni!

Povestea lui Jean este relatată pe larg de către Life.ro,  și începe cu diagnosticul primit de câinele Ilenei Badiu, un Golden Retriver, în urmă cu 2 săptămâni, de cancer, tumoarea fiind crescută la nivelul suprarenalei, cu o complicaţie care părea că se va sfârşi cu moartea animalului, în câteva zile.

Felul în care Ileana şi apoi doctorii şi soţul său, chirurgul Cătălin Badiu (cel care l-a şi operat pe Jean) au ales să meargă împotriva evidenţelor, au dus la salvarea acestui membru al familiei.

”Câinele a fost operat, da!, chiar de stăpânul său, medic chirurg cardiovascular uman, nu veterinar! Urmează o poveste despre dragostea pentru animale, care vine în contrast violent cu recenta crimă petrecută la Sibiu împotriva unui biet pui de urs… O dragoste care a refuzat fatalitatea şi care o face pe Ileana ca, atunci când vorbeşte despre câine, să-i mai scape cuvinte ca om în loc de animal sau mâini în loc de labe…!”, arată sursa citată.

Intrega poveste o găsiți AICI!

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X