De 1079 Vizualizari

O pisicuta speciala

Povestea lui Kevin, o pisicuta Albastru de Rusia, incepe acum patru ani, pe vremea cand avea doar patru saptamani. Micuta a fost gasita intr-un parc auto si dusa la veterinar, unde s-a constatat ca nu mai avea mult de trait.

„Am fost avertizata ca nu va atinge sase saptamani. Din acest motiv, mi s-a spus sa nu ma atasez de ea”, povesteste, potrivit zooland.ro, Tailah, asistent veterinar si stapana micutei. „Mi-am spus ca, si daca va muri, trebuie sa simta ca este iubita din toata inima. Au trecut de atunci patru ani si inca ne bucuram reciproc una de iubirea celeilalte”, a continuat ea.

Kevin sufera de hidrocefalie, boala care se caracterizeaza prin acumularea excesiva de lichid cefalorahidian in interiorul cutiei craniene si/sau a maduvei spinarii. Aceasta poate afecta vederea, auzul si chiar functionarea creierului. Kevin este partial oarba si surda… iar stapanei sale ii place sa spuna doar ca este speciala…

„Este cea mai fericita, amuzanta si prostuta (in sensul bun al cuvantului) fiinta pe care o cunosc. Ma bucur ca am reusit sa o fac sa traiasca… Sa traiasca si sa alerge… La multi ani, Kevin! La multi ani, cu ocazia implinirii celor patru anisori”, spune, inlacrimata, Tailah.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X