55617 Vizualizari

01 iul., 2018 la 11:59 am

O pisica uriașă a băgat spaima în englezi

sursa foto - http://www.dailymail.co.uk

Oamenii au crezut că e vorba de un leopard care s-a aventurat lângă loculd e joacă al copiilor!

O pisică de dimensiuni neobișnuite a fost surpinsă în imagini, într-un parc din Anglia. Oamenii s-au speriat și au tras un semnal de alarmă după ce felina, de dimensiuni neobişnuite, a fost filmată chiar în apropierea unui loc de joacă pentru copii.

”Bestia” a băgat în sperieţi pe toată lumea. Autorităţile au fost chemate de urgenţă pentru a captura pisica sălbatică ce era considerată un pericol pentru oameni. Animalul a fost filmat de la distanţă, iar oamenii au crezut că este vorba chiar de un leopard scăpat de la grădina zoologică.

fiar1

fiar2

fiar3

”Animalul părea a avea câţiva metri şi era înfiorător”, au povestit localnicii.

După mai multe investigaţii, poliţiştii au ajuns la o concluzie. ”Fiara periculoasă” era, de fapt, o pisică de rasa Bengal pe nume Hiro. Philip White, de 39 de ani, susţine că el este cel care a văzut fiara sălbatică, iar în opinia lui era destul de mare. ”Era o pisică de dimensiuni mari. Noi ţinem mereu geamurile închise, iar fetiţa noastră nu iese în grădină singură”, a mai spus acesta.

fiar4

Animalul de companie are 4 kg, o coadă foarte lungă si marcaje identice cu ale unui leopard din Asia. Hiro a fost surprinsă pe teritoriul in care vânează, de obicei, șoareci…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X