55789 Vizualizari

O pisica uriașă a băgat spaima în englezi

sursa foto - http://www.dailymail.co.uk

Oamenii au crezut că e vorba de un leopard care s-a aventurat lângă loculd e joacă al copiilor!

O pisică de dimensiuni neobișnuite a fost surpinsă în imagini, într-un parc din Anglia. Oamenii s-au speriat și au tras un semnal de alarmă după ce felina, de dimensiuni neobişnuite, a fost filmată chiar în apropierea unui loc de joacă pentru copii.

”Bestia” a băgat în sperieţi pe toată lumea. Autorităţile au fost chemate de urgenţă pentru a captura pisica sălbatică ce era considerată un pericol pentru oameni. Animalul a fost filmat de la distanţă, iar oamenii au crezut că este vorba chiar de un leopard scăpat de la grădina zoologică.

fiar1

fiar2

fiar3

”Animalul părea a avea câţiva metri şi era înfiorător”, au povestit localnicii.

După mai multe investigaţii, poliţiştii au ajuns la o concluzie. ”Fiara periculoasă” era, de fapt, o pisică de rasa Bengal pe nume Hiro. Philip White, de 39 de ani, susţine că el este cel care a văzut fiara sălbatică, iar în opinia lui era destul de mare. ”Era o pisică de dimensiuni mari. Noi ţinem mereu geamurile închise, iar fetiţa noastră nu iese în grădină singură”, a mai spus acesta.

fiar4

Animalul de companie are 4 kg, o coadă foarte lungă si marcaje identice cu ale unui leopard din Asia. Hiro a fost surprinsă pe teritoriul in care vânează, de obicei, șoareci…

Un singur comentariu

  1. Ar putea sa vaneze idioti la fel de bine!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X