Sari la conținut
Home » O pisică și un câine erau cei mai buni prieteni, însă….! Povestea cutremurătoare din spatele unei tragedii cumplite!

O pisică și un câine erau cei mai buni prieteni, însă….! Povestea cutremurătoare din spatele unei tragedii cumplite!

O pisică și un câine erau cei mai buni prieteni, însă….! Povestea cutremurătoare din spatele unei tragedii cumplite!O pisică și un câine fără stăpân care au fost descriși de loclnici drept „cei mai buni prieteni”. Însă au fost găsiți morți pe stradă. Se presupune că au fost otrăviți. Trupuril fără suflare au fost descoperite  în orașul Shah Alam, Malaezia.Povestea lor impresionantă a fost postată pe Facebook și s-a viralizat instant în toată lumea. Potrivit postării de pe Facebook, cele două vietăți erau tot timpul împreună.Locuitorii le vedeau adesea stând înghesuite unul lângă celălalt în zilele reci sau jucându-se ca cei mai buni prieteni.Chiar și după ce au murit, cei doi prieteni erau tot împreună, potrivit postării.Până acum, autoritățile nu au aflat cine le-a otrăvit, însă cei care au făcut asta vor plăti , potrivit scrie Daily Star.

Mai jos va prezentăm încă o poveste incredibilă

Prietenie ce nu ține cont de specie! Un leu, un tigru și un urs sunt de nedespartit! Leul, tigrul și ursul au fost salvate când erau doar nişte pui şi, datorită faptului că au crescut împreună, acum sunt de nedespărțit.

Convieţuirea dintre cei trei este posibilă şi fără vărsare de sânge, asta demonstrează imaginile publicate de HLN.În urmă cu 13 ani, cele trei ghemotoace de blană au fost găsite în subsolul unei case din Atlanta, Georgia. Salvatorii nu au putut să-i despartă și au crescut împreună într-un sanctar, iar de atunci au devenit cei mai buni prieteni.După ce au mai crescut, îngrijitorii au decis să-i despartă: „Nu este normal că trei prădători de top să trăiască împreună”, spune Kandi Allen, reprezentanta ONG-ului care s-a ocupat de animale.