O pisică se furişa zilnic în perimetrul unui râs de la Zoo, din Sankt-Petersburg!Pisicile sunt de la mama natură printre cele mai afectuoase animale din lume, iar în momentul în care îşi găsesc un prieten acestea nu mai pleacă din preajma lor. La fel a procedat şi o pisică dintr-o rasă comună fără stăpân care a fost atrasă de un râs, locuitor al Grădinii Zoologice din Sankt-Petersburg.

 Angajaţii  au observat că o pisică se furişa zilnic în cușca unui râs cu care s-a împrietenit pe neaşteptate. Spre surprinderea lor râsul a acceptat pisica în viaţa lui cu multă lejeritate, iar de la prima întâlnire, cele două animăluţe au devenit cei mai buni prieteni.

Atât râsul cât şi pisica fac parte din aceeaşi familie biologică şi poate tocmai de aceea prietenia lor este atât de naturală şi de trainică. Râsul ducea dorul unui prieten care să-i alunge singurătatea, iar pisica avea nevoie de adăpost şi hrană.

Așadar, pisica locuiește alături de râs și împart împreună traiul de zi cu zi. Din viaţa lor nu lipsesc momentele de tandreţe când rând pe rând cele două feline se alintă reciproc.Mai mult, angajații de la Grădina Zoologică a adoptat pisica astfel încât ea şi prietenul ei vor putea trăi mulți ani împreună.

 

 

 

Animalzoo.ro Vreti sa primiti notificari cu ultimele stiri? Nu Da