185 Vizualizari

O pisica pentru Fondatorul WikiLeaks

sursa foto: fortune.com

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, care locuieste de patru ani in ambasada Ecuadorului la Londra, a primit cadou o pisica pentru a-i tine companie, informeaza Time in editia online.

Pisica a fost oferita cadou lui Assange de catre copiii sai si, conform propriului cont de Twitter, se ocupa de „monitorizarea activitatilor din interiorul ambasadei/counterpurr-veillance”.

Julian Assange locuieste in ambasada Ecuadorului la Londra din 2012, cand i-a fost acordat azil politic. Suedia a incercat de mai multe ori sa-l extradeze pentru a fi interogat pe fondul unor acuzatii de viol, insa fondatorul WikiLeaks crede ca mai degraba se doreste transferul sau in Statele Unite din cauza rolului jucat in scurgerea de informatii condusa de compania sa.

In luna februarie, ONU a decis ca atat Suedia, cat si Marea Britanie i-au incalcat drepturile lui Assange, iar avocatii sai au depus o cerere de recunoastere a acestui fapt de catre autoritatile suedeze.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X